Sălăjeanul Vlad Morar, în tratative avansate cu Rapid Bucureşti

După despărţirea de Beitar Ierusalim, Vlad Morar s-a întors în ţară, dar nu a mai evoluat la niciun club din România până la finalul anului, deşi a primit câteva oferte

În vara anului trecut, Vlad Morar avea să se despartă de Universitatea Cluj, club la care a evoluat atât în perioada junioratului, cât şi la seniori. Fotbalistul originar din comuna Crişeni a ajuns la o înţelegere cu formaţia Beitar Ierusalim, iar contractul era unul foarte bun. Din păcate, după doar două luni, Morar a fost nevoit să părăsească clubul Beitar, israelienii reziliindu-i acestuia contractul, pe motiv că ar fi ajuns accidentat de la Universitatea Cluj. Ulterior, jucătorul a solicitat plata întregului contract, afirmând că se va judeca la FIFA cu cei de la Beitar. Jucătorul s-a întors acasă, unde se află şi în aceste zile, dar ofertele nu au încetat să apară.
„Suntem în tratative cu mai multe cluburi, chiar şi din Liga I, însă, cele mai avansate discuţii le avem cu Rapid Bucureşti. Încă nu ştim nimic concret, dar în perioada imediat următoare vom lua o hotărâre”, ne-a declarat Călin Morar, tatăl fotbalistului.
În afară de Universitatea Cluj, Vlad Morar a mai evoluat în Liga I la Petrolul Ploieşti, formaţie pentru care a marcat două goluri.
37 de meciuri a bifat în Liga I fotbalistul din Crişeni, iar cu formaţia prahoveană a câştigat Cupa României în urmă cu trei ani, singurul trofeu pe care-l are în palmares.

Leave a Comment